Storitve

Seznam storitev

Servis klimatskih naprav

(popravilo, dezinfekcija)

Redno preverjanje in servis klimatske naprave zagotavlja, da vse komponente delujejo pravilno, kar vas posledično ščiti pred dragimi popravili.

Klimatsko napravo je priporočljivo preveriti vsaj enkrat na leto. Za ustrezen servis ustrezno poskrbijo kompetentni sodelavci v naših partnerskih delavnicah, kjer preverijo tesnjenje, tlak in hlajenje klimatske naprave vozila.

Popravilo/menjava/preverjanje sklopov klimatskega sistema
Pred poletjem je čas, ko je potrebno klimatski sistem pripraviti na sezono in tudi čas, ko opazimo, da nam pri klimi kaj ne deluje kot bi moralo. Najsi gre za preventivno menjavo ali menjavo sklopov ki se pokvarijo, v naših partnerskih delavnicah vam bodo svetovali in po potrebi izvedli popravilo.

Izpiranje klimatskega sistema
Pred vsako menjavo poškodovanega kompresorja je priporočljivo izpiranje klimatskega sistema, saj po okvari komponent ostanejo v sistemu delci, ki lahko v kratkem času uničijo zamenjano novo komponento. Z izpiranjem se takšnim okvaram izognemo, poleg tega pa s tem poskrbimo za optimalno delovanje klimatskega sistema.

Dezinfekcija klimatskega sistema
Klimatska naprava v povezavi s filtri pripomore k boljši kakovosti zraka v vozilu, zato jo je priporočljivo občasno dezinficirati. Dezinfekcija se izvede z ustreznimi napravami in dezinfekcijskimi sredstvi, ki iz sistema odstranijo potencialno škodljive snovi.

Polnjenje klime s hladilnim sredstvom
Pomanjkanje hladilnega sredstva v klimatskem sistemu lahko povzroči poškodbo kompresorja poleg tega pa se poveča tudi poraba, saj je za ohlajanje v tem primeru potrebnega več časa. V naših partnerskih delavnicah vam strokovno usposobljeni mehaniki z izpitom za servisiranje klimatskih naprav to s pomočjo kakovostnih naprav hitro preverijo in po potrebi dopolnijo.

Na vrh