Postanite ACC partner

Zakaj se splača biti ACC partner

Neodvisne avtomehanične delavnice pogosto delajo brez kakršne koli zunanje podpore. Avtoserviserji se morajo sami soočati z izzivi, kot so vse večje raznolikosti med avtomobili, zahtevnejša tehnologija, višji denarni vložki in vse višje zahteve strank na področju cen in opravljanja storitev. Takšne delavnice težko tekmujejo s pooblaščenimi servisi, ki so del večjih družb in imajo močno tehnično podporo in redna usposabljanja.

ATR je najstarejše in eno največjih in najuspešnejših komercialnih partnerstev vodilnih veletrgovcev na neodvisnem avtomobilskem trgu po svetu. Pri ATR so ustanovili vrsto konceptnih delavnic, katerih cilj je jačati neodvisne servisne delavnice in jim nuditi podporo. ACC je ATR-jev mednarodni koncept servisnih delavnic in je kopija nemških ATR konceptnih delavnic Meisterhaft, AC AUTO CHECK ter autoPARTNER, ki skupno štejejo že več kot 1400 delavnic. Partnerji ACC delavniškega koncepta pridobijo celovito in kompetentno podporo lokalnega ATR partnerja, ki je v sloveniji podjetje STAHLGRUBER.

ACC v partnerstvu s podjetjem STAHLGRUBER na področju Slovenije podpira avtoservisne delavnice pri razvoju njihove podobe, storitev, oglaševanja in pospeševanja prodaje. Prav tako pa nudimo podporo v smislu operativne organizacije, opreme, usposabljanja in tehničnih informacij. Podporni paket je zelo fleksibilen, saj se neodvisne delavnice močno razlikujejo po velikosti, lokaciji in storitvah, ki jih ponujajo. Storitve ACC konceptnih delavnic so modularne in ponujajo točno tisto, kar posamezna delavnica potrebuje. ACC je koncept s celotnim naborom storitev in ne omejuje podjetniške svobode lastnika ali vodje delavnice.

Logotip ACC servisnim partnerjem zagotavlja prepoznavnost, s katero potencialnim strankam sporoča, da gre za delavnico z visokimi standardi kakovosti na mednarodnem nivoju. ACC daje obstoječi delavnici profesionalno, mednarodno dimenzijo in zagotavlja, da bodo kupci tudi v prihodnosti še naprej prejemali najboljšo storitev po poštenih cenah.

Prvi servisi ACC so bili odprti leta 2005, danes pa ACC servisna mreža vključuje več kot 300 servisnih delavnic na Madžarskem, Češkem, v Romuniji, Grčiji, Sloveniji, na Portugalskem, Hrvaškem, v Turčiji ter celo v Braziliji in na Kitajskem.

 

Želite izvedeti več o ACC konceptnih delavnicah?
Izpolnite kontaktni obrazec spodaj in v najkrajšem možnem času vas bo kontaktiral ACC zastopnik. Podrobneje vam bo predstavil vse prednosti partnersta v ACC servisni mreži in dogovorili se boste za obisk na vaši lokaciji. Naredili bomo grafični prikaz preobrazbe vaše delavnice v ACC koncept in vam predstavili vse materiale, ki sodijo zraven.

Ne odlašajte.
Izkoristite priložnost, da postanete del nečesa večjega
.

    Pišite nam:    Na vrh