Storitve

Seznam storitev

Vulkanizerske storitve

Pnevmatike oziroma kolesa v celoti so pomemben del vozila, saj so vezni člen med vozilom in cestiščem. Dober oprijem pnevmatik v različnih situacijah je nezanemarljiv faktor pri vožnji in ga ne smemo podcenjevati. Na naših partnerskih delavnicah boste deležni celovite storitve okoli koles in pnevmatik. Naši sodelavci vam bodo rade volje svetovali pri izbiri pnevmatik, preverili stanje (zračni tlak, globina profila itd.), ter vam izvedli menjavo pnevmatik in koles, centriranje in vam po potrebi pnevmatike tudi zakrpali.

Krpanje pnevmatik
Časi zračnic in rezervnih koles so pri veliko vozilih mimo. Sodobna vozila pogosto nimajo rezervnih koles ali pa so ta namenjena le krajšim razdaljam do vulkanizerja. Prebodene pnevmatike se da z ustreznimi orodji in kompleti za krpanje dobro popraviti, kar v veliko primerih prihrani drago menjavo pnevmatik.

Naše partnerske delavnice, ki izvajajo krpanje pnevmatik vam bodo strokovno in hitro popravile manjše poškodbe in vam omogočile nadaljnjo rabo pnevmatike.

Premontaža, vijačenje koles
Za varno vožnjo vam kolesa premontiramo in privijačimo z navorom, ki ga za vaše vozilo predpisuje proizvajalec. Tako so kolesa optimalno spojena z vozilom. Kolo pa je potrebno tudi ustrezno napolniti s pritiskom ustreznim vašemu tipu pnevmatike in vozila.

Centriranje pnevmatik
Za mirno vožnjo, optimalno rabo in minimalno obrabo priporočamo centriranje koles pred vsako premontažo.

Skladiščenje pnevmatik
Nimate prostora ali možnosti za shranjevanje koles? Za to lahko poskrbijo v nekaterih od naših partnerskih delavnic, kjer ponujajo hranjenje koles in pnevmatik. Za vas bodo na ustrezen način shranili kolesa do naslednje sezone. To je za vas praktično in udobno – vse brez umazanih prstov in brez napornega nošenja.

Pranje pnevmatik

2
Na vrh