O nas

ACC SERVISNA MREŽA

Servisna mreža ACC (AUTO CHECK CENTER) temelji na ATR konceptu mreže neodvisnih servisnih mehaničnih delavnic.

V Nemčiji je ATR povezal že več sto servisnih delavnic pod imenom AC (AUTO CHECK). Za druge države in mednarodno delovanje pa je ATR zagotovil ime AUTO CHECK CENTER, ki se uporablja širom Evrope. ATR tako zagotavlja ime in podporo saj ima že več kot 15 let izkušenj na področju mehaničnih delavnic.

Podjetje STAHLGRUBER trgovina d.o.o., ki je član skupine ATR je z letom 2018 pridobilo pravice za ACC koncept in s tem možnost za razvoj mreže ACC servisov na področju Slovenije.

STAHLGRUBER tako kot eden največjih Evropskih dobaviteljev avtomobilskih nadomestnih delov zagotavlja ACC servisnim partnerjem prednostno in zanesljivo dobavo širokega sortimenta delov tako iz skladišč v Sloveniji, kot iz logističnega centra v Nemčiji. Poleg tega pa STAHLGRUBER zagotavlja ugodnosti in podporo pri poslovanju.

V prodajnih hišah STAHLGRUBER se redno organizirajo seminarji in izobraževanja uslužbencev partnerskih delavnic in usposabljanja lastnega kadra, kar dolgoročno pripomore k večjemu poslovnemu uspehu in manjšemu številu reklamacij.

Servisna mreža ACC in njeni člani pa so vključeni tudi v marketinške dejavnosti podjetja STAHLGRUBER, kjer se preko oglasov in posebnih akcij nudi podporo delavnicam.

ZAKAJ IZBRATI NAS?

  • Zanesljiv in hiter servis
  • Ohranitev garancije proizvajalca
  • Široka ponudba storitev
  • Strokovni in kompetentni mehaniki
Na vrh