Avtoservis

Seznam avtoservisev

Mehanika Jereb

Mehanika Jereb.
Robert Jereb s.p.

Roče 17a
5283 Slap ob Idrijci

Gsm.: 031 249 124
mehanikajereb@gmail.com

 

Delovni čas:

pon. – pet.: 8:00 – 13:00
14:00 – 16:00
sob., ned.
in prazniki:
ZAPRTO


Davčna številka
: SI 90340493
Matična številka: 6423639
IBAN: SI56 1915 5501 0737 902 (Deželna banka Slovenije d.d.)

Splošna mehanična dela  Splošna mehanična dela

Servis vozil  Servis vozil

Diagnostika vozila  Diagnostika vozil

avtoelektrika  Avtoelektrika

Vgradnja dodatne opreme  Vgradnja dodatne opreme

Pregled vozil  Pregled vozila

ACC mehanika Jereb

Avtomehanična delavnica Mehanika Jereb se nahaja v okolici Slapa ob Idrijci, natančneje na naslovu Roče 17A v katero so se preselili leta 2016. Lastnik delavnice je Robert Jereb, ki že več kot 13 let servisira in popravlja avtomobile ter vanje strokovno vgrajuje dodatno opremo. Za poklic avtomehanika se je odločil, ker mu je zelo zanimiv in ker nikoli ne zmanjka novosti. Pri opravljanju svojega poklica ga najbolj veseli, kadar odkrije vzrok okvare in jo odpravi. Pika na i je pa zadovoljstvo stranke, ko prevzame vozilo.

Avtomehanik od petnajstega leta

Prvi avto je g. Jereb poservisiral pri svojih petnajstih letih. To je bil avtomobil zelo zahtevne stranke in sicer očetov VW golf 2. generacije. Od takrat so se avtomobili drastično spremenili in poklic avtomehanika je danes veliko bolj zahteven, kot je bil takrat. Z leti so postale bolj zahtevne tudi stranke, ki želijo vrhunsko storitev po ugodnih cenah.

Izzivi za g. Jereba niso bili nikoli pretežki in tudi danes je pri svojih strankah najbolj znan po strokovnosti in doslednosti. Ravno zato, ker ima g. Jereb rad izzive se je tudi odločil za samostojno poslovno pot in odprl podjetje. Začetki so bili zanj negotovi, saj ni vedel ali bo imel dovolj dela. Z močno voljo mu je uspel preboj na trgu in meni, da v službi nikoli ne bi mogel priti do takšnega nivoja izkušenj in znanja, kot ga ima danes.

Svoje delo opravlja vestno in z mislijo na stranke. Poskrbi za brezhibnost in varnost vozil po strankam dostopnih cenah. V avtomobile vgrajuje le kvalitetno dodatno opremo in nadomestne dele priznanih blagovnih znamk. Prepričan je, da le na takšen način lahko zagotavlja kakovost svojih storitev.

S pristopom k ACC konceptu lahko strankam ponudijo več

Mehanika Jereb je danes vključena v AUTO CHECK CENTER koncept avtomehaničnih delavnic. Za takšno potezo so se odločili zaradi boljše prepoznavnosti na trgu in zaradi številne podpore, ki pride zraven. Od pristopa pričakujejo predvsem povezovanje z ostalimi ACC serviserji in medsebojno tehnično podporo.

Po izkušnjah g. Jereba, smo Slovenci dokaj skrbni vozniki. Hkrati pa toplo priporoča obisk avtoserviserja vsaj enkrat letno, saj se lahko s tem izognemo večjim in dragim okvaram. Naročite pregled v delavnici Mehanika Jereb in se prepričajte o brezhibnosti vašega vozila. Če boste ignorirali morebitne težave, to še ne pomeni da ne obstajajo.

Seznam nekaterih storitev, ki jih opravljajo v ACC delavnici Mehanika Jereb:

Splošna mehanična dela  Diagnostika vozil  Avtoelektrika  Servis vozil  Popravilo izpušnih sistemov  Popravilo sklopke  Popravilo zavornega sistema  Popravilo / nadgradnja vzmetenja  Menjava jermena  Pregled vozil  Servis akumulatorjev  Menjava olja in filtrov  Menjava vetrobranskega stekla  Vgradnja dodatne opreme  Servisno svetovanje  Nadomestno vozilo

Na vrh