Garancija

Garancija na storitev in nadomestne dele

Servisne delavnice ACC nudijo svojim strankam garancijo na svojo storitev. Serviserji partnerskih delavnic vgrajujejo dele strokovno in po predpisih proizvajalcev.

ACC servisne delavnice vgrajujejo originalne dele ali originalom enakovredne dele. Na vse vgrajene dele velja 12-mesečno jamstvo.

Garancija proizvajalca / tovarniška garancija

Po odločitvi, ki jo je Evropska komisija EU sprejela leta 2010, ni več dovoljena omejitev proizvajalcev, ki so zahtevali servisiranje samo v svojih pooblaščenih delavnicah. Neodvisne delavnice imajo pravico vzdrževati ali popravljati vozila v času garancije, ne da bi lastnik s tem izgubil garancijo.

Mnogo ljudi žal ne ve, da lahko novo vozilo v času njegove garancije servisirajo tudi v prostih neodvisnih (in ne le v pooblaščenih) mehaničnih delavnicah. Vozilo obdrži tovarniško garancijo kljub temu da ni nujno servisirano na pooblaščenem servisu. Pomembno je le, da servisna delavnica deluje strokovno po predpisih proizvajalca in da vgrajuje originalne ali originalom enakovredne nadomestne dele predpisane s strani proizvajalca.

Naše ACC partnerske delavnice izvajajo redne servise v skladu s specifikacijami proizvajalcev za večino tipov vozil. Vozila servisirana v servisnih delavnicah ACC se servisirajo po predpisanih normah proizvajalcev in zato garancija proizvajalca na vozilo ostane nespremenjena. Delo naše partnerske delavnice ACC opravljajo strokovno in hitro, vgrajujejo pa le homologirane nadomestne dele originalne ali originalom enakovredne kakovosti. S servisiranjem vozila v ACC delavnicah pa boste znižali tudi stroške, saj so storitve v ACC delavnicah praviloma cenejše.

Garancija pri predelavi vozil (tuningu)

Predelave vozil lahko v garancijskem obdobju še naprej izvajajo le pooblaščene delavnice, saj gre pri tem za spremembo predpisanih vrednosti proizvajalca.

autocheckcenter garancija
Na vrh