Avtoservis

Seznam avtoservisev

Avtoservis Troha

Avtoservis Troha
Servisne storitve, Mladen Troha s.p.

Spodnji Plavž 24g
4270 Jesenice

GSM: 031 641 897
troha.avtoservis@gmail.com

 

Delovni čas:

pon. – čet.: 7:00 – 12:00
13:00 – 16:00
pet.: 7:00 – 13:00
sob., ned.
in prazniki:
ZAPRTO


Davčna številka
: 57303894
Matična številka: 6527787
IBAN: SI56 3400 0101 6505 462 (Banka Sparkasse d.d.)

Splošna mehanična dela  Splošna mehanična dela

Vulkanizerske storitve  Vulkanizerske storitve

  Diagnostika vozil

Servis vozil  Servis vozil

Prodaja pnevmatik  Prodaja gum

Pregled vozil  Servisno svetovanje

Avtoservis Troha

ACC Avtoservis Troha posluje v Jesenicah in sicer na naslovu Spodnji Plavž 24g. Lastnik tega uspešnega in rastočega podjetja je Mladen Troha, ki je svojo samostojno poslovno pot začel na drugi lokaciji nedaleč stran. Zaradi širitve ponudbe in potrebe po večjih prostorih se je Mladen odločil za nakup objekta, ki bo zadovoljil vse njihove potrebe in v katerem bodo lahko nemoteno opravljali avtomehanične storitve ter skrbeli za vozila njihovih strank.

Z orodjem v rokah že od malega

Mladen je rojen mehanik, saj orodje drži v rokah že od malega. Najprej je šraufal kolesa, nato mopede in motorna kolesa in sedaj avtomobile. Poklic avtomehanika opravlja že od leta 1996 in prvi avtomobil na kateremu si je umazal roke je bil znamke Alfa Romeo. Od njegovih začetkov pa do danes so se avtomobili precej spremenili. V avtomobilih je vse več kompleksne tehnologije, ki otežuje delo mehanikov, saj gre veliko časa za ugotavljanje napak. Kljub temu v delavnici Avtoservis Troha z rednim izpopolnjevanjem in izobraževanjem vedno odkrijejo vzrok okvare in jo tudi odpravijo.

Avtoservis Troha - Ekipa

Začetki Avtoservisa Troha so bili težki. Kljub temu pa se je Mladen počutil bolje kot sam svoj šef, saj si je lahko sam planiral delo. Trenutno ekipo Avtoservis Troha sestavljajo štirje avtomehaniki, ki svoje delo opravljajo vestno in z veliko dobre volje. Pri njihovem delu jim je v največje zadovoljstvo, ko lahko s svojim delom pomagajo drugim. V bodoče si želi Mladen še dodatno razširiti dejavnost in ustvariti dodatna delovna mesta.

Zaradi boljše prepoznavnosti na trgu se je delavnica Avtoservis Troha priključila h konceptu neodvisnih avtomehaničnih delavnic AUTO CHECK CENTER.  V paketu pa so dobili tudi možnost izobraževanja in konkretnega sodelovanja z ostalimi ACC partnerji, kot tudi s podjetjem Stahlgruber d.o.o., ki je nosilec ACC koncepta v Sloveniji.

Z mislijo na stranke

V delavnici Avtoservis Troha v avtomobile vgrajujejo le kvalitetne nadomestne dele in hkrati skrbijo, da so cene nadomestnih delov ter njihovih storitev ugodne in vedno dostopne. Pri njihovih strankah so najbolj znani po natančnosti, urejenosti, poštenosti in iskrenosti.

Ekipa Avtoservis Troha meni, da bi slovenski vozniki lahko bolje skrbeli za svoja vozila. Ocenjujejo, da je za približno 30 % vseh okvar na avtomobilih kriva voznikova malomarnost in da se bi dalo na tem področju veliko narediti. Opažajo pa, da je ta odstotek drugod po Sloveniji drugačen in se od kraja do kraja razlikuje.

Avtoservis Troha

Svojim strankam in vsem voznikom svetujejo, naj redno pregledujejo svoja vozila. Še posebej pozorni naj bodo na najbolj pomembne točke, kot so olje, hladilna tekočina, zavorna tekočina, tekočina za pranje stekel, stanje pnevmatik, tlak v pnevmatikah, zavore itd. Priporočajo tudi, da vaše vozilo vsaj enkrat letno pripeljete v njihovo delavnico, kjer ga bodo strokovno pregledali, vas opozorili na morebitne pomanjkljivosti in jih tudi odpravili.

Z opravljanjem preventivnih pregledov, bo vaš avto vedno v brezhibnem stanju in izognili se boste visokim stroškom večjih okvar, ki so posledica slabega vzdrževanja.

Seznam nekaterih storitev, ki jih opravljajo v ACC delavnici Avtoservis Troha:

Splošna mehanična dela  Vulkanizerstvo  Diagnostika vozil  Avtoelektrika  Servis klimatske naprave  Servis vozil  Popravilo izpušnih sistemov  Popravilo sklopke  Popravilo zavornega sistema  Popravilo / nadgradnja vzmetenja  Menjava jermenov  Pregled vozil  Menjava olja in filtrov  Skladiščenje pnevmatik  Menjava vetrobranskega stekla  Vgradnja dodatne opreme  Prodaja nadomestnih delov  Servisno svetovanje  Nadomestno vozilo

Na vrh