Avtoservis

Seznam avtoservisev

Avtoservis Leskovec

Avtoservis Leskovec,
Boštjan Leskovec s.p.

Vodnikova ulica 4
5280 Idrija

Gsm.: 040 502 992
bostjan.tulio@gmail.com

 

Delovni čas:

pon. – pet.: 8:00 – 12:00
13:00 – 17:00
sob., ned.
in prazniki:
ZAPRTO


Davčna številka
: SI78127408
Matična številka: 3795233000
IBAN: SI56 1915 7501 1451 239

Servis vozil  Servis in popravilo vozil

Splošna mehanična dela  Splošna mehanična dela

popravilo menjalnikov  Popravilo menjalnikov

Servis klimatske naprave  Servis klimatske naprave

Diagnostika vozila  Diagnostika vozila

Vgradnja dodatne opreme  Dodatna oprema

Avtoservis Leskovec

Delavnica Avtoservis Leskovec se že 21 let trudi avtomobile čim dalj časa ohranjati varne in v pogonu.

Lestnik in vodja delavnice Boštjan Leskovec je že v mladih letih prijel za orodje in začel popravljati ter izboljševati kolesa in mopede. Kmalu je spoznal, da ga takšno delo veseli in da bo avtomehanik, ko odraste.

Zaradi novih izzivov in vedno novih spoznanj še danes z veseljem opravlja ta poklic. Nikoli pa ne bo pozabil prvega avta, ki ga je popravil skupaj z očetom. To je bil VW Hrošč modre barve.

Po končani avtomehanični šoli je Boštjan izkušnje nabiral v podjetju MPI in se po desetih letih odločil, da je primeren čas, da se preizkusi kot samostojni podjetnik.

Novo poglavje njegove kariere se je začelo v domači garaži v Jeličnem Vrhu, ki pa je hitro postala premajhna. Zaradi potrebe po večjih prostorih, je vzel v najem poslovni prostor v Idriji, kjer je več let uspešno gradil ugled in pridobival nove stranke.

Ko se je pojavila priložnost po lastnih poslovnih prostorih, jo je takoj zagrabil. Boštjanu je s pomočjo družine in prijateljev uspelo kupiti ter obnoviti dotrajan in zapuščen poslovni prostor, mu vliti novo življenje ter ga spremeniti v sodobno avtomehanično delavnico. Leta 2017 je delavnica Avtoservis Leskovec začela obratovati na novi lokaciji v bližini centra Idrije oziroma v neposredni bližini osnovne šole.

Zaradi boljše prepoznavnosti so se v Avtoservisu Leskovec odločili za priključitev k mreži servisnih delavnic ACC oziroma AUTO CHECK CENTER. S tem so pridobili zaključeno podobo delavnice kar se za profesionalno delavnico kot je njihova tudi spodobi. Poleg celostne podobe pa so pridobili tudi podporo in si zagotovili dobavo kvalitetnih rezervnih delov.

Delo avtomehanikov je zaradi asistenčnih sistemov za bolj varno in udobno vožnjo vse bolj zahtevno. V delavnici Avtoservis Leskovec danes delajo trije avtomehaniki, ki redno dopolnjujejo in nadgrajujejo svoje znanje. To jim omogoča, da so vedno kos vsakemu opravilu in okvari na sodobnih kot tudi starejših avtomobilih.

V delavnici Avtoservis Leskovec delajo vse v povezavi z avtomehaniko in avtoelektroniko. Boštjanu je v največje zadovoljstvo popravljanje menjalnikov in motorjev, prav tako pa ga veseli avtoelektronika in diagnostika.

Boštjan je mnenja, da bi se lahko slovenski vozniki z bolj rednim in doslednim vzdrževanjem svojih vozil lahko izognili marsikateri večji in dražji okvari. Hkrati pa poudarja, da je odgovornost in dolžnost vsakega avtoserviserja, da stranko opozori na napake, ki jih je potrebno na vozilu odpraviti.

Boštjan svetuje redno vzdrževanje vozil z nadomestnimi deli preverjene kakovosti. Priporoča pa tudi kompleten letni pregled vozila, saj bomo tako lahko preprečili nastanek okvare na vozilu in se izognili slabi volji, v primeru če nas avto pusti na cesti.

V delavnici Avtoservis Leskovec se vedno po najboljših močeh trudijo delati kvalitetno in strankam nuditi najboljšo storitev.

Seznam nekaterih storitev, ki jih opravljajo v ACC delavnici Avtoservis Leskovec:

Splošna mehanična dela  Vulkanizerstvo  Diagnostika vozil  Avtoelektrika  Servis klimatske naprave  Servis vozil  Popravilo izpušnih sistemov  Popravilo sklopke  Popravilo zavornega sistema  Popravilo / nadgradnja vzmetenja  Menjava jermena  Pregled vozil  Menjava olja in filtrov  Servisno svetovanje  Servis dostavnikov

Na vrh