Avtoservis

Seznam avtoservisev

Avtoservis Kolar

Avtoservis Kolar
Mobil1, Petra Kolar s.p.

Žibrše 16
1370 Logatec

Gsm.: 041 335 671
franci.kolar@siol.net

 

Delovni čas:

pon-pet: 8:00 – 17:00
sob., ned. in prazniki: zaprto

Davčna številka: SI65362152
Matična številka: 6051090
IBAN: SI56 0208 2025 9647 784

Servis vozil  Servis in popravilo vozil

Menjava olja in filtrov  Menjava olja

Vulkanizerske storitve  Vulkanizerske storitve

Servis klimatske naprave  Servis klimatskih naprav

Diagnostika vozila  Diagnostika vozila

Servis akumulatorjev  Servis akumulatorjev

Avtoservis Kolar

V okolici Logatca na naslovu Žibrše 16 se nahaja avtomehanična delavnica Avtoservis Kolar, kjer bodo poskrbeli za brezhibnost vašega vozila, katerekoli znamke. Vodja delavnice je gospod Franci Kolar, ki ima že več kot 25 let izkušenj na področju servisiranja avtomobilov.

G. Francija avtomobili zanimajo že od otroštva, zato odločitev glede karierne poti ni bila težka. Prvi avto, ki ga je popravil je bil volkswagen golf druge generacije in tudi danes najraje popravlja in servisira vozila znamk volkswagen ter audi. Pri opravljanju njegovega poklica pa ga najbolj veselijo predelave športnih avtomobilov višjega cenovnega razreda.

Zaradi bolj poglobljenega in profesionalnega pristopa k popravilu vozil, se je g. Kolar odločil za samostojno pot in odprl svojo avtomehanično delavnico. Začetki so bili težki, vendar z vztrajnostjo, dobrim delom in korektnim odnosom do strank je njegova delavnica uspela in postala prepoznavna.

Ker pri Avtoservisu Kolar radi delijo svoje izkušnje in tudi prisluhnejo izkušnjam drugih, so se priključili servisni mreži ACC. Med drugim pa so pristopili tudi zato, ker že 8 let dobro sodelujejo s podjetjem Stahlgruber trgovina d.o.o., ki je nosilec ACC koncepta v Sloveniji.

V prihodnosti si želijo pri Avtoservisu Kolar vzpostaviti sodelovanje z zunanjimi partnerji kot so avtoelektričar, kleparsko-ličarska delavnica ter zavarovalnice. Prav tako pa si želijo navezati stike s šolskim centrom, da bodo lahko začeli uvajati pripravnike.

Trenutno se pri Avtoservisu Kolar nahajajo na prelomnici, saj so začeli poslovati v novih prostorih in tudi uvedli številne novosti pri njihovem poslovanju. Stranke so vse spremembe in novosti dobro sprejele, saj je obisk vedno večji. Strane pri Avtoservisu Kolar dobijo natančen pregled stanja njihovega vozila in v skladu s tem tudi ukrepajo.

Delavnica Avtoservis Kolar se lahko pohvali s kvaliteto servisa in natančnostjo. S programom HaynesPro si pomagajo pri sestavljanju ponudb, ki ne odstopajo od dejanskih računov. Pri nakupovanju nadomestnih delov so najbolj pozorni na njihovo kakovost in z leti so pridobili dovolj izkušenj, da znajo kakovost hitro prepoznati.

Pri Avtoservisu Kolar pravijo, da se slovenski vozniki med seboj zelo razlikujejo in da je pri približno 30% vseh primerov, za okvaro kriv voznik. Svojim strankam in vsem voznikom priporočajo naj redno servisirajo svoja vozila, saj bodo imeli posledično manjše stroške.

Seznam nekaterih storitev, ki jih opravljajo v ACC delavnici Avtoservis Kolar:

Splošna mehanična dela  Vulkanizerstvo  Diagnostika vozil  Avtoelektrika  Servis klimatske naprave  Servis vozil  Popravilo izpušnih sistemov  Popravilo sklopke  Popravilo zavornega sistema  Popravilo / nadgradnja vzmetenja  Menjava jermena  Pregled vozil  Menjava olja in filtrov  Servisno svetovanje  Servis dostavnikov

Na vrh