Avtoservis

Seznam avtoservisev

Avtoservis Horvat

Avtoservis Horvat

Horvat Iztok s.p.

Nasipi 6a
1420 Trbovlje

Gsm.: 041 461 500
hiztok@gmail.com

 

Delovni čas:

pon. – pet.: 7:30 – 15:30
sob.: PO DOGOVORU
ned.
in prazniki:
ZAPRTO


Davčna številka
: SI 14762625
Matična številka: 3978109
IBAN: SI56 6100 0000 2723 816 (Delavska hranilnica d.d.)

Splošna mehanična dela  Splošna mehanična dela

Vulkanizerske storitve  Vulkanizerske storitve

Diagnostika vozila  Diagnostika vozil

avtoelektrika  Avtoelektrika

Servis klimatske naprave  Servis klimatske naprave

Pregled vozil  Pregled vozila

Avtoservis Horvat

V Trbovljah na naslovu Nasipi 6A se nahaja avtomehanična delavnica Avtoservis Horvat, kjer bodo poskrbeli za brezhibnost vašega vozila, katerekoli znamke. Lastnik in vodja delavnice je gospod Iztok Horvat, ki ima že več kot 30 let izkušenj na področju servisiranja avtomobilov in dostavnih vozil.

Gospoda Iztoka je že v najstniških letih zelo zanimalo vse v povezavi z avtomobili in delovanjem motorja. Prvi avtomobil, ki ga je sam servisiral, je bil Renault 4, pri nas ga bolje poznamo pod imenom Katrca. Katrco in njene vrstnike danes redko vidimo na naših cestah, saj so jih zamenjali novejši, naprednejši in veliko bolj kompleksni avtomobili. Gospod Iztok prizna, da je delo avtomehanika danes veliko bolj zahtevno kot na začetku njegove avtomehanične poti. Novosti v avtomehaniki prihajajo kot po tekočem traku.

Avtoservis Horvat

Pri opravljanju poklica avtomehanika gospoda Iztoka najbolj veselijo novi izzivi. V njegovi delavnici so najbolj veseli, kadar odkrijejo vzrok napake in ga odpravijo. Cilj in največji uspeh njihovega dela je vedno zadovoljna stranka. Ravno zaradi tega se je leta 2011 odločil za samostojno pot. Začetki niso bili lahki, vendar mu je s trdim delom, vztrajnostjo, strokovnostjo in profesionalnostjo uspelo pridobiti nove stranke in s tem se je pokazala tudi potreba po novih prostorih.

Avtoservi Horvat

Leta 2016 so se preselili v večje prostore in v ponudbo dodali vulkanizerske storitve ter popravilo in servisiranje klim. Zavedajo se, da si stranke želijo čim več storitev na enem mestu, zato naredijo tudi diagnostiko vašega vozila in ga pripravijo na tehnični pregled. Vsi zaposleni pri Avtoservisu Horvat redno nadgrajujejo svoje znanje.

Pristop k delavniškemu konceptu AUTO CHECK CENTER

Zaradi boljše prepoznavnosti na trgu so se pridružili delavniškemu konceptu ACC. Zavedajo se, da bo s tem njihovo poslovanje lažje, obstoječe in nove stranke pa še bolj zadovoljne. S pristopom so pridobili popolno podporo podjetja Stahlgruber d. o. o., ki jih oskrbuje z nadomestnimi deli, delavniško opremo ter z novimi informacijami in znanjem na področju avtomehanike.

Avtoservis Horvat

Avtoservis Horvat temelji na kakovosti ter lojalnosti in zato pri nabavi nadomestnih delov največ poudarka usmerijo na njihovo kakovost in življenjsko dobo.

Po mnenju g.Iztoka bi Slovenci lahko bolje skrbeli za svoja vozila, čeprav povprečje niti ni slabo. Vsem voznikom toplo priporočajo redno vzdrževanje in servisiranje vozil. S tem se bodo izognili visokim stroškom zahtevnejših popravil in zagotovili brezhibnost vozila tudi v njegovi starejši dobi.

Seznam nekaterih storitev, ki jih opravljajo v ACC delavnici Avtoservis Horvat:

Splošna mehanična dela  Vulkanizerstvo  Diagnostika vozil  Avtoelektrika  Servis klimatske naprave  Servis vozil  Popravilo izpušnih sistemov  Popravilo sklopke  Popravilo zavornega sistema  Popravilo / nadgradnja vzmetenja  Menjava jermena  Pregled vozil  Menjava olja in filtrov  Skladiščenje pnevmatik  Menjava vetrobranskega stekla  Servisno svetovanje

Avtoservis Horvat
Avtoservis Horvat
Avtoservis Horvat
Na vrh