Avtoservis

Seznam avtoservisev

Avtoservis Ambrožič

Avtoservis Ambrožič,
Ignacij Ambrožič s.p.

Na gmajni 7
1000 Ljubljana

Gsm.: 041 688 944, 041 937 579
www.avtomehanika-ambrozic.si
avtomehanika.ambrozic@gmail.com

 

Delovni čas:

pon-pet: 8:00 – 17:00
sob., ned. in prazniki: zaprto

Davčna številka: 35836644
Matična številka: 5240937
IBAN: SI56 0202 1008 8434 812

Servis vozil  Servis in popravilo vozil

Splošna mehanična dela  Splošna mehanična dela

Vulkanizerske storitve  Vulkanizerske storitve

Servis klimatske naprave  Servis klimatske naprave

Diagnostika vozila  Diagnostika vozila

Servis dostavnikov  Servis dostavnikov

Avtoservis Ambrožič

Avtomehanična delavnica Avtoservis Ambrožič se nahaja v Ljubljani na naslovu Na gmajni 7. Ustanovitelj in vodja delavnice je g. Ignacij Ambrožič, ki je začel nabirati izkušnje na področju avtomehanike že pred štiridesetimi leti.

V sklopu izobraževanja, ki ga je opravljal g. Ignacij, je bil prvi avto na katerem je opravil servis znamke Mercedes-Benz, po odsluženem vojaškem roku pa je bila to Zastava. Poklic avtomehanika ga je pritegnil predvsem zaradi izzivov, ki jih ponuja. Delo avtomehanika je zelo zahtevno in diagnosticiranje napak je pogosto večji izziv kot pa njihova odprava.

G. Ignacij je začel kmalu tlakovati svojo samostojno pot, saj je ocenil da bo tako zanj bolje. Na začetku se je srečeval z različnimi težavami, med katerimi je bilo tudi nešportno obnašanje konkurence. Tekmeci so kmalu ugotovili, da je avtomehanična delavnica Ambrožič resen tekmec in ima zelo trdne temelje.

Avtoservis Ambrožič

Pri Avtoservisu Ambrožič se zavedajo, da je z dobrim partnerjem vedno lažje poslovati in zato so se proti koncu leta 2019 pridružili ACC konceptu. S tem so dokazali, da so pripravljeni in željni izmenjevati pridobljeno znanje ter izkušnje z ostalimi avtomehaničnimi delavnicami. ACC koncept za njih predstavlja nov izziv, katerih so v njihovi delavnici vedno veseli.

Pri Avtoservisu Ambrožič vedno strmijo k širitvi njihove ponudbe. V zadnjih petih letih so njihovim storitvam dodali še popravilo klim ter vulkanizerstvo. S tem so se dodatno približali potrebam strank, saj zdaj dobijo več na istem mestu.

V bližnji prihodnosti bo obrt prevzel sin Tomaž, ki je v delavnici že praktično od rojstva. Veliko znanja na področju avtomehanike je pridobil v šoli, najbolj pomembno znanje in izkušnje pa je pridobil ravno doma v očetovi delavnici.

Avtoservis Ambrožič

Avtoservis Ambrožič v koraku s časom

Tehnologija v avtomehaniki hitro napreduje in za delavnice je zelo pomembno, da so v koraku s časom. V delavnici Avtoservis Ambrožič se uspešno oprijemajo s to problematiko in zelo dobro skrbijo da so na tekočem kar se tiče diagnostične opreme. Da lahko čim bolje opravljajo svoje storitve pa tudi redno izpopolnjujejo in dopolnjujejo svoje znanje.

Delavnica Avtoservis Ambrožič je med svojimi strankami najbolj znana po poštenem odnosu, prijaznosti ter kvalitetnem odpravljanju napak v dogovorjenem roku. Pri tem sta zelo pomembni  kakovost ter cena nadomestnih delov in pa tudi dobavni roki. Tukaj imajo popolno podporo podjetja Stahlgruber d.o.o., ki je tudi nosilec ACC delavniškega koncepta.

Pri Avtoservisu Ambrožič ugotavljajo, da so vozniki v zadnjih nekaj letih postali bolj malomarni kar se tiče vzdrževanja vozil. Razlogi so tudi varčevanje, vendar Avtoservis Ambrožič opozarja, da je najcenejše vzdrževanje ravno redno vzdrževanje. Poleg tega pa je redno vzdrževano vozilo tudi najbolj zanesljivo in varno.

Seznam nekaterih storitev, ki jih opravljajo v ACC delavnici Avtoservis Ambrožič:

Splošna mehanična dela  Vulkanizerstvo  Diagnostika vozil  Avtoelektrika  Servis klimatske naprave  Servis vozil  Popravilo izpušnih sistemov  Popravilo sklopke  Popravilo zavornega sistema  Popravilo / nadgradnja vzmetenja  Menjava jermena  Pregled vozil  Menjava olja in filtrov  Servisno svetovanje  Servis dostavnikov

Na vrh