Storitve

Seznam storitev

Avtopralnica

AvtopralnicaPranje avtomobila prav tako sodi med zelo pomembna opravila v sklopu vzdrževanje vozil. Z rednim pranjem in nego vozila lahko bistveno podaljšamo njegovo življenjsko dobo. Seveda pa ni dovolj, da vozilo samo splahnemo, ampak da ga operemo na pravilen način. Paziti moramo, da odstranimo vso umazanijo ter blato, ki se nabira v votlih delih vozila in tudi da iz vozila v zimskem času speremo vso sol. Z rednim pranjem vozila bomo preprečili nastanek površinske korozije na vozilu in tudi nastanek korozije v votlih delih vozila.

Z pravilno nego vozila podaljšamo tudi življenjsko dobo vseh gumijastih in plastičnih sestavnih delov. Ti deli vozila so vedno izpostavljeni vremenskim razmeram in UV žarkom, ki jih počasi utrudijo in slabijo njihovo funkcijo. Z leti ti deli avtomobila zbledijo in začnejo se kazati razpoke, kar je znak, da so dotrajani in da svoje funkcije ne opravljajo več tako dobro, kot so jo na začetku.

Obiščite izbrani AVTO CHECK CENTER kjer bodo poskrbeli za pravilno pranje in nego vašega vozila ter podaljšali njegovo življenjsko dobo. Poleg tega bo vaš avto lep in čist, kar je vedno dober odraz skrbnega voznika.

Na vrh