Avtoservis

Seznam avtoservisev

Avtocenter Vodopivec d.o.o.

Avtocenter Vodopivec d.o.o.

Tržaška cesta 84
6230 Postojna

Telefon: (05) 720 39 96
GSM: 040 434 100
www.avtocenter.eu
avtocenter.vodopivec@gmail.com

 

Delovni čas:

pon. – pet.: 8:00 – 16:30
sob.: PO DOGOVORU
ned.
in prazniki:
ZAPRTO


Davčna številka
: SI 10666915
Matična številka: 1956663000
IBAN: SI56 1010 0003 8056 878 (Banka Koper d.d.)

Splošna mehanična dela  Splošna mehanična dela

Vulkanizerske storitve  Vulkanizerske storitve

Optična nastavitev podvozja  Optična nastavitev podvozja

Avtopralnica  Avtopralnica

  Prodaja nadomestnih delov

Pregled vozil  Pregled vozila

Avtocenter Vodnik

Podjetje Avtocenter Vodopivec posluje v Postojni, na naslovu Tržaška cesta 84. Na to lokacijo so se preselili leta 1998, zaradi potrebe bo večjih prostorih. Podjetje je ustanovil oče Franc Vodopivec, leta 1987. Leta 1999, kmalu po selitvi se je pri njemu zaposlil sin Viljem, ki so ga avtomobili vedno veselili in je z njimi praktično tudi odraščal. Leta 2004 je Viljem prevzel vodenje podjetja in istočasno se je podjetje preimenovali v Avtocenter Vodopivec.

Z novimi tehnologijami prihajajo novi pristopi k delu

Viljem je avtomehanik že 20 let in prvi avtomobil na kateremu si je umazal roke je bil Volkswagen Golf prve generacije. Danes po cestah vozijo že Golfi sedme generacije in Viljem pravi, da se je v tem obdobju, ogromno spremenilo. Prizna, da so popravila sodobnih avtomobilov zahtevnejša, vendar pa pravi, da je z avtomobili napredovala tudi stroka, saj je danes na voljo veliko nepogrešljive delavniške opreme, ki zelo pripomore k učinkovitosti avtomehanikov. Pri opravljanju poklica avtomehanika ga najbolj veseli raznolikost dela, saj niti 2 avtomobila nista popolnoma enaka.

Ko je Viljem prevzel očetovo podjetje, se je srečeval s številnimi izzivi, vendar ker ga delo avtomehanika veseli in navdihuje, ti izzivi nikoli niso bili pretežki zanj. Poklic avtomehanika je zelo zahteven in v Avtocentru Vodopivec se tega dobro zavedajo. Vsi trije zaposleni v podjetju nenehno izpopolnjujejo svoje znanje, sledijo razvoju novih tehnologij ter se uspešno prilagajajo zahtevam trga.

V Avtocentru Vodopivec bodo v celoti poskrbeli za brezhibnost vašega avtomobila, saj nudijo širok spekter storitev pod eno streho in so predani svojemu delu. Tudi pri nadomestnih delih je njihovo glavno vodilo kvaliteta, saj je pri njih varnost strank vedno na prvem mestu.

Z ACC konceptom lahko strankam ponudijo več

Podjetje Avtocenter Vodopivec se je pridružilo delavniškemu konceptu ACC predvsem zato, ker menijo da izmed vseh konceptov ponuja največ. Priključitev jim je prinesla veliko prednosti, saj ACC svoje partnerje na številnih področjih poslovanja razbremeni. Tako se lahko ACC partnerji v celoti posvetijo delu, ki ga opravljajo najbolje in z veseljem. To je skrb za stranke in njihova vozila.

V Avtocentru Vodopivec menijo, da bi lahko Slovenci bolje skrbeli za svoje avtomobile. Z rednim obiskovanjem avtoserviserjev, bi bili stroški vzdrževanja njihovih vozil nižji in na cesti bi bili bolj varni. Stroški popravila vozil, ki niso redno vzdrževana so običajno zelo visoki. Če določenega dela ne zamenjamo ali obnovimo pravočasno, lahko njegova prekomerna obraba sproži verižno reakcijo in poškoduje komponente, ki so bile pred tem v dobrem stanju.

Svojim strankam in voznikom priporočajo naj vsaj enkrat letno obiščejo njihov servis in se s tem izognejo nepotrebnim dodatnim stroškom. S takšnim početjem bodo poskrbeli za lastno varnost in varnost vseh udeležencev v prometu.

Seznam nekaterih storitev, ki jih opravljajo v ACC delavnici Avtocenter Vodopivec:

Splošna mehanična dela  Vulkanizerstvo  Diagnostika vozil  Avtoelektrika  Servis klimatske naprave  Servis vozil  Popravilo izpušnih sistemov  Popravilo sklopke  Popravilo zavornega sistema  Popravilo / nadgradnja vzmetenja  Menjava jermenov  Pregled vozil  Menjava olja in filtrov  Skladiščenje pnevmatik  Menjava vetrobranskega stekla  Avtovleka  Vgradnja dodatne opreme  Prodaja nadomestnih delov  Servisno svetovanje  Nadomestno vozilo

Na vrh