Avtoservis

Seznam avtoservisev

Avto Vitrih

Avto Vitrih
Avtoservis & avtovleka, Jure Vitrih s.p.

Gortina 141b
2366 Muta

GSM: 041 463 822
info@avtovitrih.si
www.avtovitrih.si

 

Delovni čas:

pon. – pet.: 8:00 – 11:00
11:30 – 16:00
sob.: PO DOGOVORU
ned.
in prazniki:
ZAPRTO


Davčna številka
: SI20883471
Matična številka: 323421
IBAN: SI56 0510 0801 2454 307 (Abanka d.d.)

Splošna mehanična dela  Splošna mehanična dela

Vulkanizerske storitve  Vulkanizerske storitve

Diagnostika vozila  Diagnostika vozil

autocheckcenter avtoelektrika  Avtoelektrika

Servis klimatske naprave  Servis klimatske naprave

Servis vozil  Servis vozil

Avtovleka  24 ur Avtovleka

Nadomestno vozilo  24 ur najem vozil

popravilo menjalnikov  Popravilo avtomatskih menjalnikov

Avto Vitrih

Podjetje Avto Vitrih posluje v Muti, natančneje na naslovu Gortina 141b. Ustanovitelj in lastnik te zelo uspešne in še rastoče avtomehanične delavnice je Jure Vitrih, ki ga že od nekdaj veselijo vozila in kako so vozila sestavljena. Pri opravljanju poklica avtomehanik ga najbolj veselijo izzivi, odkrivanje in reševanje napak ter zadovoljstvo strank.

Jure Vitrih poklic avtomehanika opravlja že od leta 1996 in njegova profesionalna kariera se je začela s popravilom vozila Zastava 101. V triindvajsetih letih opravljanja svojega poklica je bil priča skokovitemu razvoju avtomobilov ter tehnologije, ki pa ga še vedno ni konec. Kljub temu, da je poklic avtomehanika danes veliko težji, kot je bil pred triindvajsetimi leti, mu dolgoletne izkušnje dajejo veliko prednost pri razumevanju avtomobilov. Z nenehnim izobraževanjem vseh zaposlenih ter sledenjem novostim na trgu se namreč skokovito razvija tudi delavnica Avto Vitrih.

Avto Vitrih

Vsi prihranki v razvoj in napredek delavnice

Ker se g. Vitrih najraje sam poglobi v problem in ga reši, se je dokaj hitro odločil za samostojno pot. Začetki samostojnega podjetništva so bili zanj zelo težki, saj ni bil finančno podkrepljen. S trdim delom in predanostjo mu je postopoma uspelo prebiti led. Kljub temu pa gredo še danes, ko je podjetje stabilno, uspešno in zaposluje 3 ljudi, vsi prihranki v razvoj in napredek.

Avto Vitrih
Avto Vitrih

Podjetje Avto Vitrih je v fazi velike prelomnice, saj trenutno investirajo v izgradnjo novega
avto -asistenčnega centra na bližnji lokaciji. V prihodnosti si želijo narediti velik avto center, kjer bodo njihove stranke dobile vse na enem mestu. Razširili bodo ponudbo storitev in sčasoma odprli še trgovino z avto deli. Selitev v nove prostore načrtujejo v letošnjem letu.

Avto Vitrih

V lanjskem letu so se pridružili delavniškemu konceptu ACC, ker menijo da podjetje Stahlgruber, ki je ACC zastopnik za Slovenijo, dela pošteno, korektno in s kvalitetnimi materiali. Od ACC koncepta pričakujejo predvsem prepoznavnost njihove delavnice, strokovno podporo, izobraževanje in ažurno reševanje garancij.

Delavnica Avto Vitrih je znana po tem, da nikoli ne odstopijo od problema in da rešijo vsako okvaro na vsakem vozilu. Poleg celovitih storitev na področju avtoservisov nudijo tudi avtovleko, oziroma prevoz vseh vrst vozil do skupne mase 8,8 t.

Avto Vitrih

Redno vzdrževanje se splača

V delavnici Avto Vitrih menijo, da bi Slovenci lahko bolje skrbeli za svoje avtomobile. Skozi leta opažajo, da določen procent voznikov sploh ne skrbi za svoja vozila in jih pripeljejo v avtomehanično delavnico šele, ko vozilo dejansko ni več vozno. V takšnih primerih so stroški popravila običajno zelo visoki. Pri Avto Vitrih svojim strankam priporočajo redno vzdrževanje in servisiranje vozil. S tem se bodo izognili visokim stroškom zahtevnih popravil, na cesti bodo bolj varni in življenjska doba njihovega jeklenega konjička bo daljša.

Avto Vitrih

Voznikom velikokrat zmanjkuje časa in energije, da bi se posvetili svojim vozilom. Obiščite ACC delavnico Avto Vitrih vsaj enkrat letno in jim dovolite, da vas razbremenijo teh skrbi ter poskrbijo za brezhibnost vašega vozila in za vašo varnost na cesti.

Seznam nekaterih storitev, ki jih opravljajo v ACC delavnici Avto Vitrih:

Splošna mehanična dela  Vulkanizerstvo  Diagnostika vozil  Avtoelektrika  Servis klimatske naprave  Servis vozil  Popravilo izpušnih sistemov  Popravilo sklopke  Popravilo zavornega sistema  Popravilo / nadgradnja vzmetenja  Menjava jermenov  Pregled vozil  Menjava olja in filtrov  Skladiščenje pnevmatik  Menjava vetrobranskega stekla  Avtovleka  Vgradnja dodatne opreme  Prodaja nadomestnih delov  Servisno svetovanje  Servis motornih koles  Avtomobilska zavarovanja  Prodaja skuterjev  Nadomestno vozilo  popravilo menjalnikov

Na vrh